Curriculum Vitae eller i ældre termer skudsmålsbog

for

Erik Arentzen

Normalt skal et CV enten angive kompetencer eller ansættelser. Jeg har derimod valgt at mit CV, skal fortælle min historie om et spændende, givende og til tider udfordrende arbejdsliv.

Personlig profil:

Jeg bruger min hobby med at forske i min slægt, som et middel til at holde min hjerne skarp. Det er let nok at finde sine forældres oplysninger, men jo længere tilbage, jo sværere bliver det. Jeg bruger de klassiske ledelsesmetoder, og lægger bl.a. en strategi for hvad jeg leder efter. Jeg planlægger min søgning ud fra de oplysninger jeg har og mangler. Det er alligevel ikke en interesse hvor jeg er enspænder, men en interesse som involverer mine omgivelser i samarbejde. I tilgift er der så min nysgerrighed, grundighed, struktur og systematik, der sammen med evnen til at tænke ud af boksen, får resultaterne i hus. Syntes du det lyder bekendt som gode medarbejder dyder? Så får du en medarbejder som er loyal og stabil, samtidig med jeg også kan lave en hjemmeside :-)

 

Kvalifikationer

2015 – uopsagt

 

Titel:

SAP tekniker

 

Arbejdsgiver:

NLMK Dansteel A/S

 

2009 – 2015

 

Titel:

Overværkmester

 

Arbejdsgiver:

Forsvarets Hovedværksteder

 

.

2007 – 2009

 

Titel:

Kvalitetsleder

 

Arbejdsgiver:

MLA gruppen A/S

 

1994 – 2009

 

Titel:

Centerleder

 

Arbejdsgiver:

FDM

 

1973 - 1994

Forskellige titler med mekaniker og soldat som de vigtigste

Jeg er ansat i El-afdelingen, hvor jeg primært passer SAP PM funktionen. Det betyder at jeg opretter vedligeholdelsesplaner, opdaterer materiel strukturen, sørger for indkøbsrekvisitioner, deltager i migrationsprojektet fra version 4.7 til verison 6.0 og understøtter budget lægning med udtræk fra SAP.

Jeg har opnået succes med at få registreret og gennemført lovpligtige eftersyn på elektrisk håndværktøj, ved at indkalde og rapportere eftersynsstatus til ledelsen.

 

Ansvarsområder:

•Tilstandsrapporter på brugte salgsbiler

•Auditering

•Kundetilfredshed

•Kvalitetskoncept

•Garanti- og reklamationsbehandling

Resultater:

Systematisk undersøgelse af salgsbiler med tilstandsrapport, så salgsafdelingen fik et teknisk vurderingsgrundlag ved køb

Gennemførelse af drive in undersøgelser forud for service, med tilbudsberegning

Gennemførte fabriks planlagte audit, som virksomheds repræsentant med opnåelse af særdeles gode resultater

Gennemførelse af kundetilfredshed og igangsættelse af forbedringstiltag

Oprettede kvalitetskoncept baseret på audit afholdelse og inspiration fra ISO

Vurdering og behandling af garanti- og reklamations sager for importør

 

I 2009 blev jeg ansat som overværkmester i Forsvarets Materieltjenestes(FMT) logistikdivision. Mit ansvar blev koordinering af vedligeholdelsesdirektiver med FMT sagsbehandlere, som har ansvaret for materiellet. Efter succefuldt, at få fremgang på området, gennem vejledning om formål, indhold og opbygning, blev jeg overflyttet til Forsvarets Hovedværksteders(FHV) stab, da FMT blev organisationsændret.

I FHV blev jeg central vedligeholdelses-, kpacitets- og driftsplanlægger, med ansvar for visiteringen af opgaver til 27 værksteder. Det gav indgående rutine i brugen af SAP til planlægning og placering af ordrer på værkstederne. Deltagelse i projekter, koordinering og portefølje opnåede jeg en solid rutine i.

Efter 7 år blev min stilling flyttet til Brabrand ved Aarhus, hvilket var uforenenligt med mit familieliv. Forsvaret som arbejdsplads er en af de bedste jeg har haft, fordi der er en særlig ånd i organisationen og der er faste processer for arbejdets udførelse.

 

Centerleder, test- og synsassistent

•Ledelse

•Test og syn af køretøjer under 3500 kg

•Vedligeholdelse og kalibrering af testudstyr

Resultater:

Drift og planlægning af testcenteraktiviteter for testcenter med op til 9 medarbejdere. Herunder årlige budgetter og dagligt regnskab

Iværksættelse og afslutning af vedligeholdelse på testudstyr

Medarbejder repræsentant ved udvikling af testtyper og indkøb af nyt testudstyr

 

Mekaniker hos Honda Power Products, hvor jeg efter et par år, var eneansvarlig på værkstedet. Arbejdet bestod i reparation, lagerstyring, garantibehandling og forhandlersuppport.

Jernbanearbejder på Avedøre godscenter med alle typer opgaver.

Automekaniker, efter min lærertid i Forsvaret, primært på Citroën.